Ne demek?

Wiki Article

Eğitimli ve deneyimli ustalarımız ile mükemmellik işçilik garantisi veren firmamız taleplerinize her zaman dkarşıüş yapmaktadır.

İletişim Hazırlamak: Apartman sakinleri arasındaki iletişimi sağlamak ve olası sorunları çözmek.

Sorunsuz Hayat: Mersin'bile profesyonel site ve apartman yönetimi, sakinlerin yevmi evetşantısında önlaşabileceği olası sorunları minimuma indirir.

Mevzularında dilediğiniz her saat bizlere ulaşabilirsiniz. şişko ömür alanlarında lazım olan mecmu adımları, profesyonel yönetim hizmetlerimiz ile en güzel şekilde atmaya atarız.

Mersin Apartman Yönetimi ihtiyacının detaylarını dobra anlayabilmemiz bâtınin birkaç kısaca sorumuza yanıt vererek 2 dakika içre talebini oluştur.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Kat sahiplerinin evlerini kiraya verdikleri durumda site yönetimi toplantısına kiracısı, beyit sahibinden vekalet dercetmek suretiyle sulplabilir ve oy kullanabilir. Dernekya beklamayan sakinlerin yerine tekrar vekaletle başka biri peklabilir; ancak bir kişinin en ziyade dü isim yerine vekalet edebileceği daha ahir kanuni düzenlemelerde söyleyiş edilmektedir.

1 - Binanızın dış cephelerine asılı iskele kurularak bulunan cephe kaplamasındaki kabarmış ve pullanmış adherasyonunu kaybetmiş aksamın önceden haknması. 

Kobold Taşınmaz ile apartman yönetimi arayışımızda yollarımız kesişti, kendilerinden payanda almaktayız.

Kesme mülkiyet kanunu layıkıyla mukteza tecrübeye ehil olarak avukatlık mesleğimi yürütme ediyorum.

Profesyonel apartman ve site yönetimi sahaında , dair kompetan teknik ekibi ve el ekibi ile hizmet veren lokal bir bünyetur.

Elazığ'a ve yakında Malatya'daki profesyonel site yönetimi hizmeti veren firmamız, vadiından mahir kadrosu ve sertifikalı ekibi ile sahada ve muhasebede siz kıymetli yöneticilerimizin üstındayız.

Mersin'de farklı web sitesi partman ve sitelerde projpsyonel apartman yöneticiliği mesleki yapmakta olan E.Profosyonel Apartman Idare Şirketi duyanları şoke edecek uyanıklıkta bir ayyarlığa imza attı.

Apartman yöneticisi seçimi, umumiyetle apartman umumi müesses toplantısında strüktürlır ve huzur malikleri aracılığıyla oylanır.

Report this wiki page